CUM SĂ ALEGEM MĂRIMEA CORECTĂ A BOCANCILOR SNB?

Mărimea bocancilor pentru snowboarding se exprimă în MONDO POINT, în prezentul articol veți afla despre ce este vorba și cum să măsurați exact lungimea tălpilor picioarelor dumneavoastră pentru alegerea corectă.

Stați cu spatele spre perete și apropiați călcâiul de perete și măsurați exact lungimea tălpii în cm (de la călcâi la degete). Rotunjiți dimensiunea cu o precizie de 0.5cm. (de exemplu 26.3 = 26.5, 28.7 = 29 sau 26.8 =27.0) Nu uitați că, dacă folosiți mai ales șosete mai adânci, adăugați numărul 1-1,5 fără probleme.

Bineînțeles că vă ajută și tabelul de mai jos cu marcaje mondiale de mărimi pentru pantofi.

 

SISTEMUL DE STRÂNGERE AL BOCANCILOR PENTRU SNOWBOARD

Șireturi clasice 
Este vorba de sistemul simplu de șireturi (la fel cum sunt la pantofii clasici). Acest sistem de strângere a bocancilor de snowboard este unul verificat. Sistemul de strângere clasic are un dezavantaj, și anume deservire necesitând mai mult timp și nu prea comodă.

Sistemul BOA 
În loc de șireturi, bocancii au o rotiță pe care, pur și simplu, se înfășoară un cablu de oțel care strânge bocancul ca lumea. Acest sistem de strângere este foarte simplu, rapid și comod în ceea ce privește deservirea. Este fiabil și verificat.

Sistemul QUICK FIT
mecanismul de strângere care este foarte bine cunoscut de la strângerea pantofului intern. Acest sistem de strângere este rapid și simplu, grație acestuia bocancii se pot strânge rapid și fără efort.