clăpari schi femei SALOMON QUEST ACCESS R70 W, SKI/WALK, ratchet buckle, black/purple
Folosit stoc epuizat
Reducere 65%
1 500 lei

525 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK_0259
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
Freeride / freestyle / All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Schiorii noi și cei care învață au nevoie de o pauză, iar ultimul lucru pentru care își doresc să își petreacă ziua îngrijorându-se este picioarele lor. Ușurează-te pe deal, mergând până la caseta de bilete și chiar și în cabană după ce ziua s-a încheiat cu ghetele de schi Salomon Quest Access R70 W.

O formă super confortabilă, cu durată largă de 104 mm, combinată cu modul de mers pe jos Salomon Hike & Ride (nu te va trânti în gamba de fiecare dată când faci un pas) înseamnă confort pe tot parcursul zilei, din momentul în care părăsești mașina până în momentul în care decojești cizmele jos. Un soft flex 70 este potrivit pentru schiorii începători până la nivel mediu.

- Formă: 104 mm: O formă relaxată, concentrată pe confort, concepută pentru a se potrivi picioarelor mai largi și cu volum mai mare.

- Design manșetă pentru femei: Manșetă anatomică cu suport inferior pentru gambe pentru o potrivire și confort mai bune.

- Flex : 70 : Un flex mediu moale conceput pentru schiori mai noi sau mai puțin agresivi.

- My Custom Fit Comfort Liner + Woolmetal: Un strat Woolmetal introdus în căptușeală garantează izolarea picioarelor calde toată ziua.

- Design al căptușelii glisante

- Căptușeală pentru femei: căptușeala pentru femei cu o limbă anatomică realizată din spume extrem de modelabile oferă un confort mai bun pentru tibie și copt în zonele sensibile ale picioarelor.

- Manșetă: poliolefină

- Carcasa: poliolefina cu suprapunere usoara

- Pivot supradimensionat nituit: Asigură o transmisie perfectă a puterii între manșetă și carcasă.

- Hike and Ride Walk Mode: Un sistem patentat care combină eliberarea coloanei vertebrale cu o formă specifică de tăiere în V pe spatele carcasei inferioare. Permite mersul pe jos fără efort în modul drumeție, sprijin puternic pentru spate și flexie progresivă înainte pentru schi.

- Catarame: 2 Alumix și 1 Cataramă cu clichet

- Curea 360˚ 35mm