schiuri femei ROSSIGNOL FAMOUS 6 limited, VAS carbon, Light woodcore + Look Xpress 11 ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 56%
2 700 lei

1 200 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY190090
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look Xpress 11
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Difuzați-vă drumul către libertatea pe piste cu schiurile Rossignol Famous 6. O construcție cu miez din lemn de plop menține lucrurile ușoare și agile, în timp ce un profil de rocker versatil pentru toate terenurile ajută la răspândirea crudului și adaugă o notă de jucăuș. Designul supradimensionat de tăiere laterală ajută la aderență și precizie de sculptură, astfel încât să vă puteți distra și să progresați în același timp. Aceste bastoane vă vor face să plutiți fără efort pe velur și prin linia denivelării cu încredere și echilibru. Faceți upgrade la Rossignol Famous 6 Skis + Xpress 11 legături și duceți-vă puterea vedetă la un nivel superior.

Tip basculant

Pe Trail Rocker | 90% Camber / 10% Tip Rocker – Conceput pentru precizie pe traseu, On Trail Rocker prezintă camber tradițional pe 90% din lungimea schiului pentru putere explozivă, snap și aderență pe margine, cu rocker subtil de vârf pentru inițierea și controlul mai ușor de viraj.

Sidecut

Decuparea laterală supradimensionată – Combinând tăieturi laterale de sculptură adâncă cu lățimi mai largi și moderne ale taliei, acest profil oferă o precizie puternică de sculptură și o aderență puternică a marginilor, sporind în același timp stabilitatea și controlul.

Miez

Miez din lemn de plop – Această construcție extrem de progresivă îi ajută pe schiori să-și dezvolte jocul în timp ce se distrează, indiferent de teren. Puterea variază în funcție de fibră de sticlă, grosimea miezului și curbă.

Laminate

Sistemul VAS pentru femei – Absoarbe vibrațiile și crește confortul și încrederea fără a compromite performanța schiului.

Pereții laterali

Minicap Sandwich – Construcție ultra-durabilă construită cu miez de lemn, pereți laterali la 30°, fibră de sticlă și laminate high-tech. Mini Cap întărește partea superioară a schiului și rezistă la ciobire pentru o durabilitate sporită. Pereții laterali ai schiurilor sunt înclinați la 30°, îmbunătățind greutatea de balansare, reducând greutatea generală a schiurilor și sporind marginile și durabilitatea.