clăpari schi femei NORDICA SPORTMACHINE 75 W 2019, ANTIBACTERIAL, Easy step-in, canting, ACP, micro, macro
stoc epuizat
Reducere 57%
1 375 lei

600 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK200063
Fabricant:
NORDICA
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Ghete de schi Nordica Sportmachine 75 (femei): Seria Sportmachine a fost concepută special pentru schiorii de nivel avansat.

Sportmachine oferă tehnologie care s-a dovedit că face schiul mai ușor și, în consecință, mai plăcut, cu toate inovațiile mari de la ghetele de cea mai înaltă performanță Nordica.

Dispunând de NFS (Natural Foot Stance), care utilizează poziția naturală în picioare, necesitând mai puțin efort și, în cele din urmă, ușurând schiatul cu mai multă precizie și un echilibru mai bun, Sportmachine este mașina care funcționează pentru tine.

Materiale

Înveliș tri-polieter bi-injectat, căptușeală din piele sintetică/blană

Caracteristici suplimentare

Suporturi de precizie pentru femei, clichet pentru manșetă de reglare Easy Macro (superioară) și 7 dinți fixați (inferior).

Forma manșetei

NFS: Natural Foot Stance utilizează poziția dvs. în picioare, necesitând mai puțin efort și rezultând mai multă precizie și un echilibru mai bun. Sistem HP Slide-In Easy Entry: intrare și ieșire fără mâini, indiferent de temperatură. Se potrivește cu pașii mai înalți.

Flex și Fit

75 Evaluare Flex. Potrivire de performanță. Reglaje flexibile dure/moale.

Căptușeală

Potrivire de precizie: elasticitate si rigiditate medie. Pregătit pentru căldură: Compatibil cu majoritatea sistemelor de încălzire de pe piață. Zona personalizabilă din jurul călcâiului, gleznei și centrului piciorului poate fi termomulată în mod repetat. Căptușit cu lână.