clăpari schi femei noi SIDAS SALOMON S-PRO W 90, Full Thermo, Oversized pivot, Dynamic power strap, micro, macro ( NOI )
stoc epuizat
Reducere 50%
2 025 lei

1 025 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK200106
Fabricant:
SIDAS
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Confort și performanță. O clapă de schi pentru schiori buni care încorporează tehnologia Twin Frame pentru a oferi rigiditatea de care aveți nevoie pentru un control mai mare și o capacitate de răspuns sporită. Acest lucru este combinat cu o potrivire de neegalat pe picior pentru o performanță optimă pe pârtie. Carcasă inferioară bimaterială din PU și construcție superioară a manșetei.

Pivotul supradimensionat reduce interacțiunea dintre carcasa inferioară și manșetă pentru o precizie remarcabilă și o transmisie directă a puterii. Unghiurile au fost modificate pentru a optimiza poziția piciorului și pentru a oferi o mai bună fixare a călcâiului pentru o precizie sporită și un spațiu mai mare.
Sidas a început prin utilizarea cizmei Salomon X-Pro 90 și a colectat căptușeala standard, permițându-ne să selectăm propria noastră opțiune de căptușeală. Adăugarea curelei de întărire Sidas asigură o fixare optimă a manșetei superioare și a limbii, precum și o strângere ușoară.

  • Căptușeală centrală pentru femei
  • Captuseala teaca sintetica: CONFORT si CALDURA
  • Adaptat anatomiei feminine: manșetă superioară mai deschisă și mai flexibilă. CONFORT și SENSIBILITATE OPTIMĂ
  • Limba centrala pentru precizie maxima
  • Sireturi pentru o sustinere imbunatatita a piciorului
  • Brant plat pentru modelare mai usoara

Marfa neambalata livrata fara cutia originala