clăpari schi copii NORDICA GPX TEAM, micro, macro ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 69%
1 025 lei

325 lei

Garantam marimea MONDO POINT.

Alte dimensiuni sunt doar informative.

Mondo Point:
Men´s Shoe Size (Canada/USA):
Women´s Shoe Size (USA):
Europe:
U.K.:

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LK200137
Fabricant:
NORDICA
Pentru cine:
Unisex / Bărbați / Femei / Copii / Juniori
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Mărime MONDO:
27; 27,5; 28;
Mărimea EU:
42; 42,5; 43;
Schelet în mm:
322 (27cm); 322 (27.5cm); 322 (28cm);
Flex index:
50;60;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Ghetele de schi Nordica GPX Team Junior sunt o alegere prin excelență pentru schiorii juniori în curs de dezvoltare care caută o clăpariță confortabilă, solidă, performantă, proiectată având în vedere progresul. Cu un rating de flexibilitate de 50;60, ghetele GPX Team sunt suficient de rigide pentru micul tău ripper care caută să-și extindă orizonturile către lumea mai mare a schiului.

Fie că este vorba de copaci, denivelări, abrupte sau curse, ghetele de schi Nordica GPX Team Junior sunt instrumentul ideal pentru a-l duce acolo unde dorește să exploreze. Cu patru catarame și o curea de alimentare, cizma GPX Team are o mulțime de caracteristici ale unei cizme pentru adulți de ultimă generație.

Acesta este punctul în care micul tău schior se mută în tărâmul lumii mari cu cizmele. Cataramele și cureaua oferă performanțe solide, iar faptul că cataramele sunt toate micro-reglabile este un bonus extraordinar. Astfel, atunci când progresezi pe tot parcursul sezonului, te poți simți încrezător că cizmele tale nu se vor împacheta prea mult pentru că poți regla toate cataramele.

În plus, configurația cu patru catarame și curele de putere asigură că cizma se va adapta la mai multe forme și dimensiuni diferite ale picioarelor și piciorului. Datorită căptușelii Comfort Fit, ghetele de schi Nordica GPX Team Junior sunt ușor de pus și de scos. Aceia dintre noi care s-au luptat cu cizmele pentru copii în trecut vor simți o senzație de ușurare să știe că micuțul tău ripper se va simți ușor cu intrarea și ieșirea. Treci la mare cu ghetele de schi Nordica GPX Team Junior.

Produse similare

Au cumpărat și clienții