clăpari schi copii ATOMIC HAWX JR R3 2020 GREEN/blue, THINSULATE insulation, macro
Folosit stoc epuizat
Reducere 56%
725 lei

325 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK200166
Fabricant:
ATOMIC
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain

Clapari copii Atomic HAWX JR R3 Black/Red este un clapar cu flex mediu pentru fete care ofera comfort si performanta in toate conditiile. Pentru ca picioarele copiilor cresc repede, claparul vine cu un Size Adjuster de jumatate de masura care poate fi scos cand claparul devine mic. Modelul Hawx GIRL 3 are o constructie cu 3 clape care ofera sustinere si comfort.

Tehnologii

-Thinsulate - Izolatie termica 3M Thinsulate, situata in zona degetelor, acolo unde frigul patrunde cel mai usor. Materialul este super subtire, mentinand o potrivire perfecta in clapari, iar microfibrele din care este confectionat retin aerul, constituind astfel o bariera termica, protejandu-va degetele de frig.

-Size Adjuster - sistem de branturi ce permite modificarea masurii claparilor cu o jumatate de numar. In cutia claparilor se mai afla i o pereche de branturi cu ajutorul carora se poate ajusta marimea astfel: scoateti brantul din ciorapii claparilor, introduceti brantul pentru ajustarea marimii, reintroduceti brantul claparilor i astfel veti obtine ajustarea cu un numar. (ex: de la 26.5 la 26.0).

-Legendary Hawx Feel - reprezinta un mod de proiectare optimizat anatomic si ofera fit foarte bun de la prima proba

-Progressive Cuff Design - pe masura ce se pune presiune pe limba claparului, acesta este mai rigid si ofera mai mult control datorita flexului progresiv

-Forward lean 15° - inclinatia claparului inainte in raport cu pozitia normala a piciorului