clăpari schi femei HEAD VECTOR 100 MYA, Flex tuning, Canting, micro, super macro ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 69%
1 900 lei

600 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK200236
Fabricant:
HEAD
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Seria Head's Vector este ca fratele mai mare al seriei Head Edge. Modelele Vector sunt mai mari și mai puternice, dar au totuși un nivel fantastic de confort pentru care este cunoscută gama Edge. Aceste Vector 100 au o lățime de 103 mm și un grad de flexibilitate reglabil care se ajustează de la 90 la capătul moale la 100 la capătul rigid. Aceste cizme Head sunt avansate, cu siguranță, așa cum ar indica flexibilitatea destul de mare și caracteristicile fanteziste - dar acestea sunt cizme avansate confortabile. Acestea sunt uimitor de versatile, mai ales pentru schiorul care petrece jumătate din timp mergând repede și furios, iar cealaltă jumătate din timp pe dealurile iepurașilor cu copiii și familia. Și arată super dulci.

Înclinare dublă: două șuruburi de reglare, câte unul pe fiecare parte a gleznei, permit o ajustare maximă pentru problemele de aliniere a picioarelor/genunchilor. Înclinarea ajută schiurile să rămână plat pe sol în timp ce încă ești cu picioarele arcuite sau cu genunchii.

Evaluare 90/100 Flex: Această cizmă are un flex reglabil, care poate fi setat la fel de rigid ca 100 și la fel de moale ca 90. Cizmele flex 90-100 sunt cele mai bune pentru schiorii de nivel intermediar până la avansați, sau chiar experți care sunt mai preocupați de croazieră. confort.

Catarame din aliaj micro-reglabile: Aceste catarame din aliaj pot fi mutate pentru a se ajusta la dimensiune, astfel încât dacă poziția implicită a cataramei și a dinților este prea lată sau prea îngustă, o puteți muta până se potrivește.

Curea de 40 mm: Curea super lată care se găsește pe ghetele de înaltă performanță. Lățimea suplimentară distribuie forța în timpul schiului și reduce punctul de presiune pe tibia superioară.

Ultima lățime de 103 mm: Această cizmă are o lățime de 103 mm, ceea ce înseamnă că are o lățime peste medie, astfel încât volumul total al cizmei este generos, făcând această cizmă confortabilă de purtat și mai ușor de pus și scos decât unele cizme mai constrângătoare.

Căptușeală HeatFit cu talpă anatomică: Această căptușeală se va adapta la forma picioarelor și a piciorului inferior, doar purtându-le. Inserțiile autoformate vor face cizma mai confortabilă cu cât le purtați mai mult. Suportul anatomic are suport suplimentar în călcâi și arcade și are o senzație solidă, dar confortabilă în timpul schiului.

Scara de reglare macro: placa dentară opusă cataramelor superioare poate fi mutată înăuntru sau în afară pentru o gamă largă de reglaje și pentru a se potrivi picioarelor inferioare înguste sau late.

Carcasă cu cadru energetic tri-injectat: Majoritatea ghetelor de schi sunt bi-injectate în matriță pentru a crea două densități diferite de plastic. Head a mers înainte și a făcut una mai bună, turnare cu trei injecție. Aceasta înseamnă că există trei niveluri de densitate plastică în loc de două, ceea ce înseamnă că trecerea de la talpa rigidă/densă a ghetei la manșeta superioară mai ușoară a ghetei este mai fluidă. Acest lucru, la rândul său, vă face schiul mai lin, iar clăparii au o flexibilitate mai previzibilă în toate părțile clăparii.