cască de schi/snowboard SALOMON PIONEER MIPS 2020, BLACK, Air ventilation, reglabilă
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 67%
750 lei

250 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HE200009
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Perimetru cap:
62; 63; 64;

Casca de schi Pioneer Mips de la firma franceză Salomon impresionează prin aspectul său elegant, greutatea redusă și protecția perfectă. Casca este dotată cu cele mai noi tehnologii, datorită cărora asigură protecție și confort maxim pe tot parcursul zilei. Este confecționată cu ajutorul tehnologiei In-mold, unde baza acesteia este carcasa din partea exterioară din policarbonat, foarte rezistentă la impact. Partea interioară a căștii este realizată din spumă injectată EPS4D, care asigură confortul și amortizarea necesară în caz de impact. Avantajul acestei tehnologii este greutatea redusă, menținând în același timp rezistența maximă.

Tehnologia patentată Salomon EPS4D maximizează absorbția energiei de șoc și protejează împotriva șocurilor oblice și verticale. Absorbția șocurilor este cu 30% mult mai mare în comparație cu ceilalți producători. Confortul complet și potrivire perfectă asigură sistemul unic de ventilare Custom Air, cu ajutorul căruia permite și reglarea mărimii, după necesitate individuală.

Protecția creierului MIPS oferă o nouă dimensiune de asigurare. MIPS este un strat fix în interiorul căștii, care protejează capul în caz de impact oblic. Acest lucru reduce semnificativ intensitatea de rotare a capului și astfel reduce posibila rănire a creierului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții