cască de schi/snowboard SALOMON BRIGADE 2020, Black/orange, reglabilă ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc recomandăm
Reducere 71%
425 lei

125 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
HE200018
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați / Femei / Copii / Juniori
Cele mai vandute:
Cele mai vandute
Perimetru cap:
59; 60; 61; 62;

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Casca de schi Salomon Brigade este realizată folosind tehnologia Hard Shell, unde o carcasă dură din ABS durabil și o inserție ușoară EPS sunt unite. Acest tip de cască de schi este extrem de durabilă și foarte eficientă. În comparație cu construcția In-Mold, casca este mai grea și slab ventilată, dar oferă o durată de viață mai lungă și este mai ieftină.

Tehnologia patentată EPS4D de la Salomon maximizează absorbția energiei șocurilor și protejează împotriva șocurilor oblice și verticale. Absorbția șocurilor este cu până la 30% mai mare decât este comună la alți producători. Sistemul de ventilație pasivă este aranjat să disipeze foarte bine căldura și să mențină un flux constant de aer între cap, cască și ochelari de protecție.

Căștile pentru urechi sunt nou proiectate și oferă o transmisie mai bună a sunetului, făcându-vă să vă simțiți mai în siguranță pe pârtie. Puteți regla confortabil dimensiunea căștii cu o singură mână, folosind roata de strângere din partea de sus. Căptușeala interioară, datorită tehnologiei AdvancedSkin ActiveDry, elimină umezeala și reține căldura necesară. De asemenea, vă veți bucura de capacitatea de a îndepărta și spăla cu ușurință căptușeala interioară.

Produse similare

Au cumpărat și clienții