cască de schi/snowboard POC SKULL ORBIC X SPIN 2020 Lead Blue, FIS, POC SPIN ( NOUÅ )
stoc epuizat
Reducere 43%
1 175 lei

675 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
HE200115
Fabricant:
POC
Pentru cine:
Unisex / Bărbați

Casca de cursă aprobată de FIS, Skull Orbic X Spin, necesită căderi de viteză mare și protecție repetitivă la impact la un alt nivel. Panoul deflector a fost proiectat pentru a minimiza energia transmisă capului unui schior de la lovirea repetată a porților sau în timpul unei căderi. Pentru a ne îndeplini misiunea și a fi dezvoltați folosind feedback de la sportivii noștri din echipă și experți medicali, căștile POC sunt toate dezvoltate cu întregul nostru concept de cască în centrul procesului nostru de proiectare; folosind materiale optimizate pe toată casca, cum ar fi o căptușeală EPP cu impact multiplu avansat, care este mai gros în zonele strategice pentru a gestiona forțele de impact și repetitive mai mari, plus o coajă ABS foarte robustă duce la o cască foarte sigură și durabilă care satisface nevoile competitivului schiori.

Casca include, de asemenea, Spin (Shearing Pad Inside), un sistem de tehnologie de tampon de silicon în curs de brevet, care folosește materiale și design inovatoare, și care completează abordarea POC-uri întregi de cască.

Skull Orbic X Spin dispune, de asemenea, de camere de urechi concepute pentru a îmbunătăți echilibrul și auzul, fără a compromite siguranța sau potrivirea, iar casca este compatibilă cu protecția bărbii de la POC pentru a oferi protecție suplimentară, dacă este necesar.

Marfa neambalata livrata fara cutia originala