schiuri femei ROSSIGNOL EXPERIENCE 74 W 2019, woodcore + Look Xpress 10
stoc epuizat
Reducere 57%
2 000 lei

875 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY200094
Fabricant:
ROSSIGNOL
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile pentru femei Rossignol EXPERIENCE 74 W garantează un nivel ridicat de confort pe pistă atât pe pârtiile îngrijite cât și pe cele neamenajate. Designul inspirat din competiții asigură un control deosebit. Construcția LCT combinată cu tehnologia Line Control oferă o experiență plăcută la coborâre și reduce flexia pe suprafețe denivelate. Sidecutul progresiv face ca virajele să fie line și cursa ușoară.

-All-Tarrain Rocker face ca mersul cu schiurile să fie foarte precis pe zăpadă tare și jucăuș în cea proaspătă.Air Tip VAS absoarbe elementele deranjante exterioare pentru un contact mai bun cu zăpada

-sidecut progresiv

-miezul din lemn de plop oferă o combinație excelentă de greutate, flexie și stabilitate

Tehnologii utilizate:

-AIR TIP:Ajută la reducerea semnificativă a greutății schiurilor și a manevrabilității lor. Acest design exclusiv distribuie uniform greutatea schiului, vârful mai ușor rămâne deasupra zăpezii, iar energia toată este concentrată sub legături.

-LCT (Line Control Technology):novație printre modele pentru World Cup – construcție nouă LCT care garantează energie unică, fluiditate și stabilitate în toate condițiile. Schiul dispune de o bandă centrală din carbon, care reglează flexia schiului, asigură stabilitatea și deplasare fluentă.