schiuri femei FISCHER MY TURN 68 X 2020, AIR tec, LIGHT woodcore, grip walk + FISCHER RS 9 ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 54%
2 400 lei

1 125 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY200160
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer RS 9
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiuri clasice, destinate femeilor care iubesc virajele slalom mai scurte. Model sportiv, care se controlează foarte ușor. Dispune de nucleu ușor de lemn tip sandwich AIR TEC cu canele mici frezate, care reduc greutatea acestuia cu aproximativ 25%. Este armat cu strat format din fibre de carbon. Schiuri originale, prevăzute cu suport ușor SLR și legături . Fischer MY TURN 68 îți prezintă schiuri de femei excelent de controlabile, cu design decent și greutate redusă. Sunt adecvate pentru ture fluente și viraje mai scurte și cu lungime medie. Datorită ON-PISTE ROCKER cu vârful puțin mai ridicat, virajele se vor face foarte ușor în orice situație. MY TURN 68 sunt adecvate pentru schioare mai experimentate și mediu avansate, oferă viraje excelente și oferă un control foarte bun.

-Greutate redusă

-Stabilitate

-Control

-Air Tec

-Nucleul frezat de lemn economisește circa 15% din greutate și în același timp, oferă o mai mare stabilitate.

-Carbon Tech

-Sită specială din fibre de carbon, cu cele mai bune proprietăți de torsiune și în același timp o rigiditate echilibrată.

-Nucleu de lemn combinat cu flancuri ABS în structura de tip sandwich clasică, pentru flexibilitate și reacție perfectă.

-On-Piste Rocker

-Cu noul On-Piste Rocker, oferă Fischer armonie maximă la inițierea virajului și sportivilor de înaltă performanță. Această tehnologie previne înfigerea inutilă a schiului în zăpadă. Geometrie nouă a vârfului, derivată din tradiționala formă a vârfului pentru un control mai bun al virajului. Faptul că nu este în favoarea dinamicii se datorează aderenței perfecte pe margini: doar atunci când este necesar, este toată marginea schiului pe zăpadă și astfel nu se pierde din energie.

-Women BMP

-Montarea punctului de legătură ușor mai în față permite schiorului să facă viraje mai ușor și să economisească energie.