schiuri femei FISCHER MY TURN BRILLIANT selection 2020, grip walk + Fischer RS 10 ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 56%
3 425 lei

1 525 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY200163
Fabricant:
FISCHER
Legături:
Fischer RS 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Fischer a poziționat My Turn ca un schi intermediar și acesta este locul în care îi aparține cu adevărat. Cu flexibilitatea moale iertătoare și construcția mega ușoară, My Turn a fost conceput pentru a inspira încredere și pentru a facilita progresia pe tot muntele.

Atunci când te confrunți cu condiții zdrobite de la sfârșitul zilei pe pârtie, lopata lată din față te va ajuta să te menții în vârf, astfel încât să poți merge cu ușurință spre après. De asemenea, acest lucru face ca My Turn să fie o opțiune excelentă pentru cei cărora le place să tundă din când în când partea laterală și să arunce câteva rânduri în puf.

Când vine vorba de performanța pe piste, tehnologia Air Tec de la Fischer oferă cu adevărat bunurile. Un model special de frezare pe miez care reduce greutatea schiului cu până la 25% fără a pierde stabilitatea la torsiune, această tehnologie face ca My Turn să se simtă în părți egale ușor și rigid, receptiv și fiabil.

Combinată cu stringers din carbon, tehnologia Air Tec ajută la menținerea raportului greutate-torsionare și la flexarea de-a lungul My Turn într-un punct optim. Acest lucru se traduce practic într-un schi care este ușor de aruncat în viraj și unul care poate ține o linie și nu va pierde aderența sau vă va ping.

La viteze mai mari, My Turn se simte puțin mai puțin sigur datorită construcției sale super ușoare, astfel încât schiorii mai rapizi ar putea dori să caute în altă parte, dar pentru schiorii de nivel mediu, este o croazieră de schi pe toată durata zilei.

  • Miez: Miez din lemn de plop
  • Construcție perete lateral Sandwich
  • Carbon selecție genială
  • Anti ciobire
  • ROCKER pe pistă
  • Femei BMP
  • Placa de curse
  • Baze sinterizate