schiuri freeride FACTION DICTATOR 2.0 2019, DUAL SPAN TITANAL + Salomon XT 12
stoc epuizat
Reducere 55%
4 300 lei

1 950 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY200184
Fabricant:
FACTION
Legături:
Salomon XT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

O alegere ideală pentru ripper zilnic pentru cei care frecventează condiții mai grele de zăpadă sau care nu pot depinde de condițiile proaspete zilnice, talia de 95 mm a schiurilor Faction Dictator 2.0 X oferă un compromis excelent între precizia zăpezii dure și rapiditate și performanță în zăpadă 3D variabilă.

Ca și în restul liniei Dictator, acesta nu este un schi pentru timizi sau slabi de inimă - este conceput pentru a merge greu în toate condițiile și are o limită de viteză foarte mare. Rockerul extins în vârf și coadă combinat cu tehnologia Surf Zone înseamnă că atunci când cade zăpada proaspătă, Dictator 2.0 X nu vă va reține. Suficient de ușor pentru a merge cu el, acest schi este echipat cu o clemă pentru piele și toate ingredientele pentru a te simți amplificat în orice condiții.

Tehnologie:

Sidecut

Taietură laterală cu rază dublă – Proiectată pentru versatilitate, această tăietură laterală oferă două raze diferite de-a lungul unei singure muchii. O rază mai scurtă înaintea legăturii oferă un răspuns rapid și viraj mai strâns, în timp ce o rază mai mare în coadă păstrează stabilitatea la viteze mari.

Formă

Freeride Flat Tail – Formă direcțională modernă cu vârf rocker și coadă ușor rocker concepute pentru o abordare progresivă a coborârii.

Zone de surf – Dimensiuni integrate de rocker și conic pentru o plimbare lină în orice condiții.

Miez

Fusion Light Core – Un amestec de Paulownia ultra-ușoară și plop de greutate medie are ca rezultat un miez ușor, cu o capacitate de răspuns și un rebound excelente.

Laminate

Dual Span Titanal – Două straturi de aliaj de aluminiu Titanal atenuează cursa și recompensează schiatul agresiv.

Pereții laterali

Construcție de rezistență completă a peretelui lateral cu Microcap – Construcție a peretelui lateral sandwich pentru putere și aderență la margini, cu o foaie superioară care se înfășoară și se întâlnește cu peretele lateral pentru durabilitate.