schiuri femei DYNASTAR INTENSE 10 2019, Power drive inside + Look Xpress 11
Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 75%
2 500 lei

625 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200230
Fabricant:
DYNASTAR
Legături:
Look Xpress 11
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
146;
Parametri:
120-73-104 (146cm);
Radius:
11 (146cm);
Mijloc:
73 (146cm);

Pentru performanțe înalte nu ai nevoie neapărat de schiuri, care se controlează greu. Schiurile Dynastar INTENSE 10 au fost concepute pentru schioare avansate. Combină tehnologii de lux cu construcție inovatoare, adaptată nevoilor femeii. Tehnologia Active Light Core și Powerdrive s-au unic și promit un flex natural, stabilitate unică, energie dinamică și stabilitate fără concurență pe muchie.

SANDWICH

Construcția sandwich folosește un nucleu lemnos în combinație cu fibră de sticlă și materiale metalice cu pereți laterali verticali de-a lungul schiului pentru precizie maximă, performanță, echilibru și stabilitate.

TIP ROCKER

Tehnologia TIP ROCKER este destinată schiatului pe pârtii amenajate, care combină rockerul mediu din vârf cu înclinarea tradițională. Tehnologia face intrarea mai ușoară în viraje, ajută la absorbția șocurilor și îmbunătățește stabilitatea pe margini.

LIGHTNESS

În construcția schiurilor LIGHT, s-a aplicat experiența acumulată la producerea schiurilor de alpinism pentru a reduce greutatea fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța.

100 % FIBER

Fibra de sticlă este foarte ușoară, ajută la optimizarea flexibilității schiului și îmbunătățește stabilitatea și echilibrarea.

WOOD CORE

Construcție tradițională cu nucleu lemnos, care oferă excelent raport între energie, durată de viață și stabilitate.

POWERDRIVE

Tehnologia POWERDRIVE se bazează pe utilizarea a trei tipuri de material pe părțile laterale, care oferă flex natural, stabilitate și contact unic cu pârtia. Tehnologia POWERDRIVE este întotdeauna adaptată tipului de schiuri și teren, indiferent dacă sunt schiuri de competiții sau schi alpinism, ceea ce oferă un control fiabil în orice condiții.

Produse similare

Au cumpărat și clienții