schiuri copii ELAN SKY U-FLEX + Elan 4.5

Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 54%
1 225 lei

575 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200301
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan 4.5
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
110;
Parametri:
105-68-90 (110cm);
Radius:
7 (110cm);
Mijloc:
68 (110cm);

Muchiile grosiere și talpa în stare perfectă.

Schiurile Elan SKY sunt cel mai modern model de juniori de pe piață datorită tehnologiei patentate U-Flex, concepută de compania Elan. Datorită acestei inovații, tinerii schiori pot folosi schiurile în așa fel încât să se poată bucura de carving, chiar de la primele viraje.

Synflex:Nucleu sintetic care este profilat pe întreaga lungime a schiului din materiale de diferite densități. Rezultatul este flexibilitate optimă și greutate mai mică - schiuri perfecte pentru schiori juniori și ocazionali.

Full Power Cap:Construcția Full Power Cap este mai ușoară și ușurează virajul.

U-Flex:Gama de schi Elan Junior, aduce copii înapoi pe pârtii. Datorită tehnologiei exclusive U-Flex schiurile sunt cu 25% mai flexibile decât de obicei în această categorie, facilitând astfel foarte mult primele încercări de schiat ale copiilor. Nucleu ușor Synflex și structura Full Power Cap cu profilul Early Rise Rocker, oferă copiilor viraje continue fără efort și distracție pe zăpadă.

Schiatul, este datorită acestor schiuri la fel de ușor ca mersul pe jos.

Armătura din laminat optimizează flexibilitatea schiului și contribuie la rigiditatea sa mai mare la torsiune. Fibrele laminate sunt plasate sub sau deasupra nucleului schiului și îmbunătățesc structura de construcție a schiului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții