schiuri copii ATOMIC REDSTER J2 2020 BEND-X + Atomic C5
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 53%
1 275 lei

600 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200304
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic C5
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
110;
Parametri:
105-67-86 (110cm);
Radius:
8 (110cm);
Mijloc:
67 (110cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Accesorizat aproape la nivel de performanta, Ski Atomic Redster J2 este un ideal pentru juniorii. Usoare si manevrabile schiurile .

-Bend-X Technology - permite controlul fara efort: schiurile prezinta o zona speciala de flexie in zona legaturilor, permitand flexia usoara a schiurilor si generand contact excelent cu zapada. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor incepatori.

-Full Cap - constructie fara pereti laterali, in care stratul superior al schiurilor se resfrange peste partile laterale ale schiurilor, ducand la un control facil.

-Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este facut dintr-o spuma speciala care amortizeaza si absoarbe vibratiile, astfel incat sa reduca la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regaseste la schiurile pentru copii, juniori sau incepetori.

-Race Rocker - Rockerul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pana in varf. In mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride), sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cat distanta de la zona de contact cu zapada si pana la varful, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atat schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cat aceasta distanta este mai mica, cu atat schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu partia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tupuri de zapada, trecand de la partie spre powder, cu anumite limitari. Race Rocker este dedicat schiorilor experti si sportivilor de performanta, si este proiectat sa livreze 100% grip, control si performanta. Race Rocker reprezinta 5% din lungimea schiurilor.

Produse similare

Au cumpărat și clienții