schiuri copii ATOMIC REDSTER J4 2019 woodcore + Atomic L7
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 56%
1 700 lei

750 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200358
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic L7
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
130;
Parametri:
103-65-87,5 (130cm);
Radius:
11 (130cm);
Mijloc:
65 (130cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile universale pentru juniori Atomic REDSTER J4 reprezintă alegerea ideală pentru micii schiori ambițioși. Datorită nucleului din plop (Light Woodcore) în combinație cu materialele sintetice și marginii aflată pe toată lungimea schiului, Full Sidewall cu o garanție de 100% a transmisiei forței, te poți menține foarte bine pe canturi chiar și la viteze mari. De asemenea, sunt relativ ușoare și foarte dinamice.

Tehnologii utilizate:

-Densolite core:Nucleu Densolit, este extrem de rigid și foarte ușor. Cu raport remarcabil greutate/rezistență

-Full sidewall:Partea laterală integrală este folosită mai ales la modelele de schi de curse și sport. Transmite mai bine puterea către marginile schiurilor, care se pot folosi astfel mai bine pe terenurile mai înghețate. Presiunea este aplicată pe cant pe toată lungimea schiului, ceea ce asigură o rigiditate torsională mai mare. Acest lucru ajută la un control mai bun al schiului și la un plus de stabilitate.

-Active camber:Construcție tradițională Camber fără Rocker destinată în special terenurilor amenajate. Accentul este pus pe un răspuns rapid atunci când începi virajul și ghidarea perfectă a schiului pe canturi. Recomandat pentru schiori pricepuți care folosesc tehnica mersului pe cant, fără alunecare.

Produse similare

Au cumpărat și clienții