schiuri ATOMIC REDSTER X9 WB 2020 WIDEBODY, grip walk + Atomic X 12 TL ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 50%
5 075 lei

2 550 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200359
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic X 12 TL
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
152; 160;
Parametri:
120,5-75-104,5 (152cm); 123-75-107 (160cm);
Radius:
12,3 (152cm); 13 (160cm);
Mijloc:
75 (152cm); 75 (160cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<p>

Noul Atomic Redster X9 WB este un schi de înaltă performanță conceput pentru fiecare pârtie, fiecare viraj și toate condițiile de zăpadă. Acesta este un schi de curse cu un caracter WideBody și versatil, așa că are aceeași tehnologie ca schiurile S9 și G9, dar datorită Multi Radius Sidecut poate face atât viraj lungi, cât și scurte la viteze mari.

Acum, cu o lățime de 75 mm în talie, oferă mai mult control și putere în condiții variabile de piste. Una dintre caracteristicile sale cheie este inovația noastră de Cupă Mondială, Servotec, care face schiul mai agil în viraj și mai stabil în linii drepte.

Talia mai lată adaugă control și putere în condiții variabile de zăpadă. Explorează întreaga stațiune și trage-ți propriile linii cu Atomic Redster X9 WB.

Peretele lateral complet

Un perete lateral complet rulează pe toată lungimea schiurilor pentru o direcție precisă și performanță maximă.

Alimentat cu ultra titan

Anterior, care se găsea doar în schiurile Atomics FIS, un strat de titan mai gros și puternic trece de la peretele lateral la peretele lateral pentru o stabilitate sporită, rigiditate la torsiune și aderență pe margine.

Servotec

Un tub de carbon plasat deasupra vârfului generează agilitate maximă în viraj și stabilitate maximă la viteză. Tehnologia câștigătoare a Cupei Mondiale.

Sidecut cu mai multe raze

Combinând raze mai lungi și mai scurte în margini, aceste schiuri capătă un caracter versatil și fac posibilă efectuarea atât a virajelor scurte, cât și a celei lungi la viteză maximă.

Miez de lemn ultra-putere

Diferite tipuri de lemn sunt laminate pe lungimea schiului și oferă diferite tipuri de caracteristici schiurilor. Putere si stabilitate maxima.

Produse similare

Au cumpărat și clienții