schiuri ELAN SLX FUSION 2019, DUAL titanium, ARROW tech, grip walk + Elan EL 11 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 58%
4 450 lei

1 875 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY200378
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EL 11
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
155;
Parametri:
119-68-102 (155cm);
Radius:
11 (155cm);
Mijloc:
68 (155cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Tranziții rapide și dinamice dintr-un viraj în altul - sunt oferite de schiurile Elan SLX FUSION care sunt definiția "energiei puternice” - încărcate de la vârf până la terminație. Model excelent pentru viraje rapide și înguste.

RST

Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la viteze mari. Tehnologia care s-a dovedit de succes la Cupa Mondială, este alegerea potrivită pentru schiorii puternici și agresivi.

Response Frame:Noua construcție revoluționară a nucleului de lemn, format din două tipuri de lemn. Lemnul rigid, tare, formează un cadru în jurul lemnului mai moale. Lemnul tare permite transmisia directă a forțelor de la margine și este atașat la marginea laterală ABS. Lemnul tare conectează orizontal vârful și capătul de schi, garantează o stabilitate optimă la torsiune. Protejează schiurile împotriva deteriorării de la lovituri. Lemnul mai moale reduce greutatea și garantează schiurilor flexibilitate longitudinal. Acest nucleu de lemn este folosit de gama nouă de schiuri GSX Seria SLX.

Dual Titanium:Deasupra și dedesubtul nucleului de lemn sunt două straturi de titan. Reacția schiurilor va fi sporită și flexibilitatea schiurilor este astfel de tip progresiv.

ARROW:Tehnologia Arrow folosește foi de carbon cu formă specială și straturi structurate de titan, a căror interacțiune în proiectarea schiului permite o manevrare rapidă și extrem de precisă. În interior este implementată o placă de carbon cu profil camber, care oferă un transfer rapid de energie spre vârful schiului. Această energie trece spre stratul de titan sub forma unei săgeți și este transformată instantaneu într-o presiune extrem de puternică spre margini.

Produse similare

Au cumpărat și clienții