schiuri ATOMIC REDSTER X7, POWER woodcore, grip walk, TITANIUM power + Atomic FT 12
Folosit stoc epuizat
Reducere 63%
3 775 lei

1 425 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY200502
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

Agile si stabile, schiurile Redster X7 promit sa ofere o performanta excelenta pe pista. X reprezinta "Cross Turn", ceea ce inseamna ca ofera un amestec perfect de slalom urias si slalom de performanta. La fel ca toata gama Atomic Redster X, unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui ski este versatilitatea Multi Side Radius, ce asigura o agilitate sporita. Marginea laterala ofera un foarte bun transfer de putere ce va va ajuta in obtinerea unor viraje foarte precise. Pe langa cele mentionate, miezul schiului produs din frasin combinat cu plop este dispus intre doua straturi de titan, ce rezulta o super forta de absorbtie a socurilor, o mai buna stabilitate la viteze mari si flexibilitate la torsiune.

Specificatii schiuri:

-Profil Active Camber

-Full Sidewall

-Power Woodcore (miez din lemn)

-Titanium Powered (rigidizare din titan)

-Structured Top Sheet

Tehnologii ski:

-Active camber:Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

-Full sidewall:Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.