boots snowboard BURTON MENS OZONE, CONTROL lacing, FLEX 2
Folosit stoc epuizat
Reducere 54%
1 225 lei

575 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
ST200051
Fabricant:
BURTON
Pentru cine:
Unisex / Bărbați

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Cizme de snowboard Burton Ozone: Oricine poate face o cizmă mai ușoară. Puțini o pot face bine. Rezultatul provocării lui Jussi și Mason de a curăța totul, cu excepția elementelor esențiale, Ozone demonstrează că imponderabilitate nu trebuie să sacrifice ceea ce contează cel mai mult: durabilitatea și capacitatea de rulare.

Moale, dar de susținere, cu o amprentă mai scurtă, amortizare puternică și șireturi stupide, simple, Ozone are totul, inclusiv o talpă intermediară EST pentru senzație și control mărite la bord.

Flex și Fit

Flex: 4 (1 moale – 10 rigid). Cizmele Burton Ozone pentru snowboard sunt o cizmă mai moale, perfectă pentru alergările în parc, sesiunile de stradă târziu în noapte și călăreții care nu vor să fie restricționați de o cizmă rigidă.

Constructie

Manșeta articulată creează o flexibilitate fluidă înainte, permițând manșetei superioare și inferioare a cizmei să se flexeze independent, minimizând astfel deformarea carcasei și maximizând ținerea și răspunsul călcâiului.

Caracteristicile unice de flexibilitate permit noului Flex Spine Backstay să se flexeze lateral pentru o mobilitate maximă, oferind în același timp un sprijin amplu de la margine la margine atunci când este timpul să aruncați trenul de aterizare.

Limbă turnată 3D cu profil subțire - Ajustarea profilului grosimii limbii îi controlează flexiunea, îi îmbunătățește capacitatea de a înfășura antepiciorul și reduce stivuirea carcasei/căptușelii pentru un confort îmbunătățit.

Căptușeală și șiretură

Indiferent dacă ai șanțuri funky sau un al șaselea deget grotesc, fii sigur că picioarele tale vor fi înfășurate cu confort în căptușeala Burton Flex. Deși se potrivesc grozav din cutie, poți chiar să modelezi acești bebeluși personalizat după forma piciorului tău cu sistemul de turnare la căldură Burton EMU, găsit la magazinul tău local.

Caracteristici speciale

Tehnologia Shrinkage Footprint Reduction reduce amprenta generală a cizmei cu o dimensiune completă, ceea ce înseamnă că o cizmă cu dimensiunea 10 se potrivește ca o mărime 10, dar are amprenta unei marimi obișnuite 9. Mai scurtă, mai ușoară și mai puțin voluminoasă, cu Shrinkage puteți, în sfârșit, să călăriți placa. a viselor tale.