schiuri ELAN ELEMENT RS 2019, Groove technology, grip walk, dual woodcore, hd power shell + Elan ESP 10 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 52%
2 025 lei

975 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY210033
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan ESP 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
140;
Parametri:
126-75-101 (140cm);
Radius:
10,6 (140cm);
Mijloc:
75 (140cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile Elan ELEMENT RS îți vor da mai multă încredere în sine și o harmonie excelentă la fiecare schiat. De asemenea asigură stabilitatea suficientă și datorită controlului mai ușor vei putea realiza multe viraje, pe întreaga durată a zilei. Schiuri Element, dotate cu profil rocker parabolic, îmbunătățite de tehnologiile Groove și Power Shell, care oferă schiorilor începători siguranța necesară pentru a putea schia mai rapid, inclusiv pe pârtii mai exigente.

Stabilitate crescută

Ușor de controlat

Tehnologie Groove

Dualite woodcore : Nucleu din lemn ușor și viu care se compune din piloni de lemn și nucleu sintetic ușor. Această structură permite o transmisie mai bună a forțelor și aderență la margini și schiurile de asemenea, sunt ușor manevrabile în diferite condiții de zăpadă.

Parabolic Rocker : Acest profil are marginile schiului mai scurte care permit schiorului viraje mai ușoare, fără a risipi energia. Dispune de decupare parabolică pe lateral, destinată virajelor carve, care pot fi efectuate pe toate tipurile de teren. Stabilizatorul frontal îmbunătățește stabilitatea schiului.

Armătură din laminat : Armătura din laminat optimizează flexibilitatea schiului și contribuie la rigiditatea sa mai mare la torsiune. Fibrele laminate sunt plasate sub sau deasupra nucleului schiului și îmbunătățesc structura de construcție a schiului.

Groove : Tehnologia Groove oferă un plus de încredere schiorului. Echilibrează ideal balansul și control asupra schiurilor datorită elementelor cu nervuri, care oferă schiului mai multă energie și creează un profil cu flexibilitate unică, ceea ce oferă schiorului stabilitate, necesară pentru performanțe maxime. În timpul virajelor canelurile dă energie și performanțe foarte bune.

Power shell : Consolidarea construcției (cap) din partea de sus de la o margine la cealaltă, distribuie energia uniform pe toată suprafața schiului, fără ca greutatea să crească.

Produse similare

Au cumpărat și clienții