schiuri STOCKLI LASER SL 2019 VRT SOC, woodcore, double titan + VIST 310 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 46%
6 400 lei

3 500 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY210310
Fabricant:
STOCKLI
Legături:
VIST 310
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Stöckli Laser SL este construit pentru viraje scurte de mare viteză, control de precizie și accelerație maximă la sfârșitul unui viraj.
Este schiul expert de slalom pentru cei cărora le place să încarce pârtiile. Acest aparat de curse cu viraj scurt este dezvoltat împreună cu echipa Stöckli WorldCup și împărtășește multă tehnologie cu schiurile de curse Stöckli WorldCup aprobate FIS. Un schi serios pentru cei care caută viteza și distracția G-Force.

VRT - Vario Racing Technology: La fel ca miezul, stratul superior Titanal are, de asemenea, un profil de grosime. Stratul Titanal este mai subțire la vârful și coada schiului. Tehnologia VRT a avut un succes incredibil în cursele competitive.

SST – Tehnologia Sandiwch Sidewall: schiul este construit strat cu strat, cu fiecare strat lipit sub presiune – un proces de fabricație bine dovedit în construcția de schiuri.

SOC – Construcție optimizată prin mărime: modelele FIS sunt adaptate cu precizie nevoilor fizice și cerințelor de schi ale fiecărui individ.

SME – Solid Metal Edge: Stöckli a început să încorporeze margini mai largi în toate modelele sale de schi. Acest lucru nu numai că prelungește durata de viață a schiului, dar oferă și dividende pentru serviciile de închiriere de schiuri, unde materialul este supus unei utilizări deosebit de dure. În plus, materialele excepțional de robuste și un design inteligent protejează suprafața schiului împotriva zgârieturilor și deteriorării.

FEC - Full Edge Contact: schiul este mai lat la vârf (și pentru GS și la coadă).

TSS – 3.0 Top Sheet Structure: Suprafață nouă pentru modelele LASER. Combinând trei texturi diferite, schiurile capătă un aspect unic, clasic și atletic. Fiecare schi este unic.