schiuri ELAN GSX FUSION 2019, DUAL titanium, ARROW tech, grip walk + Elan EL 11 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 57%
4 525 lei

1 975 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY210369
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan EL 11
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
175;
Parametri:
110-69-94 (175cm);
Radius:
19 (175cm);
Mijloc:
69 (175cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Șantierele de înaltă calitate, cu legare sporită a degetelor, asigură o performanță mai bună și o transmisie mai eficientă a puterii, în timp ce profilul Early Rise Rocker garantează o mai mare aderență la margine și curbe mai rapide, mai drepte.

Tehnologia Power Spine optimizează puterea schiului.

Șasurile GSX Fusion au margini laterale RST, un miez din lemn de rază de reacție și o armătură dublă cu titan, ceea ce garantează o manevrabilitate superbă și siguranță pe orice teren.

Specificații : Arrow, Sidewall RST, Slot NantoTech, Dual Ti / Ti2, Miez cadru de răspuns din lemn.

- RST : Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine.

- Response Frame : Noua construcție revoluționară a nucleului de lemn, format din două tipuri de lemn. Lemnul rigid, tare, formează un cadru în jurul lemnului mai moale. Lemnul tare permite transmisia directă a forțelor de la margine și este atașat la marginea laterală ABS. Lemnul tare conectează orizontal vârful și capătul de schi, garantează o stabilitate optimă la torsiune.

Protejează schiurile împotriva deteriorării de la lovituri. Lemnul mai moale reduce greutatea și garantează schiurilor flexibilitate longitudinal. Acest nucleu de lemn este folosit de gama nouă de schiuri GSX Seria SLX.

- Dual Titanium : Deasupra și dedesubtul nucleului de lemn sunt două straturi de titan. Reacția schiurilor va fi sporită și flexibilitatea schiurilor este astfel de tip progresiv.

- Fusion System : Fusion duce energia depusă de schior, acolo unde este nevoie cel mai mult: chiar în mijlocul schiului. Datorită căruia marginea ține aproape fără efort și virajul este foarte constant.

- Tehnologia Arrow folosește foi de carbon cu formă specială și straturi structurate de titan, a căror interacțiune în proiectarea schiului permite o manevrare rapidă și extrem de precisă. În interior este implementată o placă de carbon cu profil camber, care oferă un transfer rapid de energie spre vârful schiului. Această energie trece spre stratul de titan sub forma unei săgeți și este transformată instantaneu într-o presiune extrem de puternică spre margini.

Produse similare

Au cumpărat și clienții