schiuri ATOMIC REDSTER TR 2020 Titanium, Woodcore + Atomic X 12 TL

Delivery
Folosit Pe stoc reducere Defecte
Reducere 71%
4 375 lei

1 275 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY210378
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic X 12 TL
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
170;
Parametri:
116-70-103,5 (170cm);
Radius:
15 (170cm);
Mijloc:
70 (170cm);

Schiurile pentru bărbaţi Atomic Redster TR sunt construite cu un perete lateral complet, miez de lemn şi inserţii de titan, pentru putere şi aderenţă.

Acest model are un radius situat între slalom uriaş şi slalom, care este perfect pentru slalom paralel.

Pentru a câştiga o cursă la nivel de echipă naţională, trebuie să-ţi reuşească virajele la slalom paralel, aşa că Atomic a gândit nişte schiuri pe măsura acestor evenimente populare.

Un alt avantaj al radiusului la Atomic Redster TR este, că atunci când nu concurezi, este perfect pentru pista amenajată, în orice sezon.

- Titanium Powered : Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

- Power Woodcore : Structură internă a schiurilor realizată dintr-o combinație de lemn ușor de plop și frasin dur, ce conferă stabilitate și sportivitate schiurilor de înaltă performanță.

- Full Sidewall : Pereţi laterali prezenţi pe toată lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicată schiurilor de înaltă performanţă, schiurilor de cursă şi celor destinate pârtiilor bătătorite.

- Active Camber : Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf.

Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă.

Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. Active Camber înseamnă că schiul rămâne în contact cu zăpada maximum posibil. Acest fapt creează o mai bună aderență pe pantele înghețate și face schiul super stabil.

Produse similare

Au cumpărat și clienții