legături snowboard BURTON LEXA
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 57%
1 200 lei

525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
SV210023
Fabricant:
BURTON
Mărime:
L;

NU SE VINDE SEPARAT – Se pot cumpăra doar împreună cu SNOWBOARDUL.

Facute pentru rideritele serioase care sunt pregatite sa atace muntele pe orice zona si care au nevoie de control si precizie, legaturile Burton Lexa asigura confort, precizie de chirurg si iti vor transforma orice coborare intr-un vis, fie ca esti in park, in backcountry sau pe partie.

Baseplate-ul realizat din Single-Component 30% Short-Glass/ Nylon Composite Re:flex iti asigura performanta de care ai nevoie in absolut orice situatie, avand toate caracteristicile unui baseplate din carbon, dar la un pret rezonabil.

Discul cu sistem Re:Flex asigura un control mai precis al placii, fiind compatibil cu toate sistemele de prindere disponibile pe piata, 2x4, 4x4, 3D sau infamul Channel caracteristic placilor Burton. Cu o suprafata miscorata si o greutate scazuta, acesta aduce un feeling de skate sau surf, dar totusi precis, astfel incat tu sa te dai relaxat oriunde pe munte.

Footbed-ul Re:Flex AutoCant FullBED echipat cu B3 Gel este realizat din spuma EVA cu densitate dubla, materialele folosite si unghiul de inclinare al acestuia iti vor aseza ppicioarele intr-o pozitie naturala si relaxata, reducand, astfel, riscul fortarii genunchilor, oboseala acumulata la nivelul picioarelor si crescand manevrabilitatea placii. De asemenea, echiparea cu B3 Gel a fost introdusa pentru a-ti face coborarile mai usoare si aterizarile fortate mai putin neplacute, asta pentru ca toti mai ratam landingul la un moment dat.

Highback-ul acestor legaturi este realizat din material Single Component, ceea ce inseamna ca este turnat dintr-o singura bucata, caracteristicile acestuia oferind precizie de chirurg si flex precis atunci cat ai nevoie.

Designul Zero-Lean Canted Hi-Back inseamna ca picioarele tale vor sta mereu intr-o pozitie naturala, niciodata prea drepte sau prea indoite, reducand accidentarile si oboseala, si maximizand controlul.

Constructia Heel Hammock ofera o pozitie confortabila calcaiului si creste precizia in timpul coborarilor reducand din vibratia placii, pentru ca tu sa te simti mai in coltrol si mai fericita indiferent de cati moguli si gheata intalnesti pe munte.


Caracteristici :

- Baseplate din Single-Component 30% Short-Glass/ Nylon Composite Re:flex pentru performante in oriunde pe munte la o greutate scazuta

- Discuri Re:Flex cu amprenta scazuta si potrivire pe orice sistem de prindere pe placa

- Re:Flex AutoCANT FullBED Cushioning System ce ofera o pozitie naturala a piciorului in legatura

- B3 Gel pentru absorbtia eficienta a socurilor la orice temperatura

- Highback cu tehnologie Single Component Construction pentru un plus de rezistenta si flex

- Design Zero-Lean Canted Hi-Back ce ofera o pozitie naturala a piciorului in orice situatie

- Heel Hammock ce ofera un plus de confort si precizie in coborari

- DialFlad pentru reglarea eficienta a unghiului highback-ului

- Supergrip Capstrap 2.0 cu constructie solida si usoara

- Asym Hammockstrap ultra confortabil si usor, cu o structura asimetrica

- Double Take Buckles with Insta-Click ce ofera inchidere usoara, rapida si cat se poate de precisa

Au cumpărat și clienții