clăpari schi copii SALOMON T3, GREEN/black
Folosit stoc epuizat
Reducere 60%
750 lei

300 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK210121
Fabricant:
SALOMON
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
All mountain
Cele mai vandute:
Cele mai vandute

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Cu toții ne amintim prima dată când purtam clăpari de schi: „Vrei să bag piciorul în chestia aia?” Datorită noii tehnologii și unei potriviri complet revoluționate, băiețelul tău nu va trebui să suporte acele necazuri de demult ale purtării clăparii de schi atunci când investești în ghetele de schi Salomon Team T3.

O formă pentru tineret oferă spațiu amplu pentru confort, în timp ce un flex iertător este ideal pentru învățare. Introduceți o carcasă ușoară și un pivot supradimensionat de 18 mm, asigurându-vă că va beneficia de un control sporit atunci când începe să facă margini și este ușor de înțeles de ce ghetele de schi Salomon Team T3 sunt clăparii de schi alese pentru atât de multe familii care doresc să ajute. micuții lor se îndrăgostesc de sport.

Potrivi

Tineretul Ultima | Jr Foot Positioning – Un punct de sprijin precis, adaptat picioarelor copiilor pentru distracție și confort pe tot parcursul zilei.

Contracta

Flex: 40;50 – Flexul moale facilitează învățarea.

Flex înainte progresiv

Căptușeală

Căptușeală Thermicfit

Bucla de limbă

Materiale și design Shell

Carcasa – poliuretan

Manșetă – Polipropilenă

Poziție

Pivot supradimensionat de 18 mm – Joc redus pentru precizie extremă și transmisie directă a puterii. Deoarece multe schiuri moderne de munte sunt mai late, au nevoie de un cuplu mai mare pentru a rămâne pe muchie. Oversized Pivot răspunde nevoii de mai largi