clăpari tură SCARPA MAGIC, TLT, easy lock, canting, vibram, micro, blue
stoc epuizat
Reducere 65%
2 175 lei

775 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK210158
Fabricant:
SCARPA
Pentru cine:
Unisex / Bărbați / Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat / Expert
Tip clăpari:
Schi de tură / Freeride / freestyle

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Scarpa a proiectat Boot Magic Alpine Touring special pentru a se potrivi anatomiei piciorului unei femei. Rezultatul este o cizmă ușoară și extrem de confortabilă, care poate rezista pe abrupte. Pe lângă volumul și dimensiunile specifice pentru femei Magics și manșeta inferioară flexibilă, mecanismul de schi/mers oferă o flexibilitate maximă pentru turism. Opțiunea de înclinare înainte de 17 sau 21 de grade vă permite să vă personalizați poziția în funcție de stilul și scopul dvs. Această cizmă prietenoasă cu tururi este compatibilă cu toate lianții AT, inclusiv cu Dynafit.

Mecanismul de blocare rapidă a piesei de schi întărește gulerul în coborâre. În urcare, Magic oferă 39° de călătorie. Cureaua de gleznă fixează călcâiul pentru a preveni frecarea acestuia de cizmă, reducând riscul apariției veziculelor.

Căptușeala Pro Flex G Wmn este concepută și construită special pentru femei, pentru a asigura confort și căldură în același timp. Sistem Recco integrat in cureaua pentru tibie.

Scarpa MAGIC este cizma Scarpa entry-level pentru femeile care își caută prima pereche pentru a începe schiurile de turism.

MECANISM DE SKI/MERCARE

ACCELERATOR

Mecanismul de schi/mers Accelerator constă dintr-o bară cu ramă de oțel nituită care garantează stabilitate maximă cu jocuri minime în jos.

SISTEM DE ÎNCHIDERE

SISTEMUL HRS

Datorită HRS și curelelor noastre pentru copt, siguranța călcâiului a devenit o marcă comercială SCARPA. Configurația noastră cu cureaua pentru copt oferă o potrivire incredibilă atât pentru confortul în tur, cât și pentru performanța la coborâre.

CUREA DE ALIMENTARE

Închiderea cu bandă Velcro® oferă cea mai bună înfășurare pe zona tibială, fără a adăuga multă greutate.

MANȘETĂ

CADRU EVO V

Designul particular al manșetei întărește partea din spate, prin creșterea transmiterii forței în mișcarea de flexie înainte a piciorului.

Căptușeli

PRO FLEX EVO G3 WMN

Căptușeală termoformabilă realizată cu spumă Intuition. Datorită acestei tehnologii este posibilă personalizarea căptușelii în funcție de forma piciorului, asigurând o potrivire confortabilă de lungă durată, fără a fi prea strâns în nicio zonă.