clăpari schi femei HEAD NEXT EDGE 75, super macro, EASY entry, canting, ENERGY frame, black, micro, macro
stoc epuizat
Reducere 54%
1 300 lei

600 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LK_0431
Fabricant:
HEAD
Pentru cine:
Femei
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Tip clăpari:
All mountain

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Ghetele de schi Head Next Edge 75 sunt următorul lucru grozav pentru schiorii începători și intermediari. Cu o formă iertatoare de 102 mm și un flex moale de 75, această cizmă este pregătită să ofere confort pe tot parcursul zilei pe pârtii.

Căptușeala HeatFit poate fi modelată pe picior în doar cinci minute, în timp ce tehnologia Tri-Injected Energy Frame a cizmei oferă stabilitate și transmisie precisă a energiei pe măsură ce schiul progresează. Pregătește-te să-ți dansezi picioarele fericite cu Next Edge 75.

Potrivi

Ultima: 102 mm – Reperul atât în ceea ce privește ușurința de intrare, cât și confortul de călătorie, această potrivire este ideală pentru picioarele late sau cu volum mare.

Design usor al carcasei de intrare – Situate in gatul bocancului, 4 canale sunt taiate in plastic pentru a reduce grosimea materialului si pentru a oferi astfel o intrare mai lina si o mai buna infasurare a piciorului.

Contracta

Ajustare pentru flexibilitate mai rigidă/mai moale – O ajustare plasată pe coloana vertebrală a manșetei pentru a alege între o flexibilitate mai rigidă sau mai moale, în funcție de starea zăpezii și de nivelul de abilitate de schi.

Flex: 75 – Un model de flexibilitate moale și iertător pentru schiori începători până la nivel mediu.

Căptușeală

HeatFit Liner – O căptușeală multicomponentă cu inserții modelabile în picior și limbă. 5 minute de încălzire sunt tot ceea ce este necesar pentru ca căptușeala să se adapteze la o potrivire perfect precisă și confortabilă.

Picior Sport Frame

Materiale și design Shell

Cadru Tri-Injected Energy – O carcasă de înaltă performanță, cu densități multiple, care optimizează intrarea ușoară, înfășurarea picioarelor, confortul și transmiterea energiei. Construcția Energy Frame întărește structura carcasei, sporind stabilitatea și performanța cizmei.