schiuri ATOMIC VANTAGE RIVAL 83, yellow/white, dual sidecut, all mountain rocker, TWINTIP + Atomic XTO 10
Reducere 76%
2 775 lei

675 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220059
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic XTO 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round / Freeride / Freestyle / Twintip
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Aceste schiuri au o formă, flexibilitate și lățime perfecte pentru freeskierii începători până la intermediari. Ele sculptează excepțional de bine, iar miezul din lemn și peretele lateral coborât oferă o excelentă captare în viraj. Ar face, de asemenea, un schi de teren ucigaș, cu un pop bun, dacă nu vă place toată forma simetrică (aceleași dimensiuni în vârf și coadă). Cu o lățime de 83 mm, Rival este excelent pentru toate condițiile de zăpadă, iar All Mountain Rocker îmbunătățește cu siguranță performanța în adâncime.

Schior țintă ideal: Progres intermediar: Acest schior depășește limitele insignei intermediare și iese din pistă și își dă seama cum să se simtă confortabil la viteze mai mari pe teren variabil.

Baza UHM: O bază durabilă fără întreținere. Poate doriți să-l epilați cu ceară pentru noroiul de primăvară, în afară de faptul că vă puteți concentra asupra altor lucruri.

Rocker Atomic All-Mountain: 75% camber sub picior, 15% rocker cu ridicare timpurie în vârf și 10% rocker la coadă. Versatilitate 100% pentru toate condițiile de schi, de la pudră la moguli de gheață.

Construcție hibridă cu șapcă/sandwich: Acest schi are o construcție cu șapcă la vârf și coadă pentru o durabilitate sporită și pentru a reduce ciobirea suprafeței, și are o construcție tip sandwich sub picioare pentru o mai mare reținere a marginilor și putere în viraj. Este cel mai bun din ambele lumi.

Perete lateral ABS: ABS oferă o mai bună fixare a marginilor decât alte materiale și tipuri de construcție. De asemenea, va rezista la impacturi cu pietre și caracteristici ale terenului (șine, cutii, prietenul tău) mai eficient în comparație cu construcția în stil capac.

Miez de lemn: miezul standard care a oferit de-a lungul timpului cea mai bună performanță și durabilitate. Fiecare model poate avea propriul său nivel de densitate pentru a ajuta la definirea flexibilității și a vitezei maxime, dar fiecare schi cu miez de lemn va fi solid.