schiuri copii ATOMIC VANTAGE GIRL II pink + Atomic C5
Folosit stoc epuizat
Reducere 75%
1 275 lei

325 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220072
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic C5
Pentru cine:
Copii / Juniori
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Skiul Atomic Vantage Girl ajuta la initierea virajelor cu usurinta. Latimea si conformatia schiului este proportionala cu lungimea pentru ca fiecare schior sa beneficieze de aceleasi caracteristici.

Bend-X Technology - permite controlul fără efort: schiurile prezintă o zonă specială de flexie în zona legăturilor, permiţând flexia uşoară a schiurilor şi generând contact excelent cu zăpadă. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor încăpători.

-Full Cap - construcţie fără pereţi laterali, în care stratul superior al schiurilor se resfrange peste părţile laterale ale schiurilor, ducând la un control facil.

-Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care amortizează şi absoarbe vibraţiile, astfel încât să reducă la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

-Piste Rocker - Rockerul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pana in varf. In mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride), sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cat distanta de la zona de contact cu zapada si pana la varful, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atat schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cat aceasta distanta este mai mica, cu atat schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu partia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tupuri de zapada, trecand de la partie spre powder, cu anumite limitari. Piste Rocker este ideal pentru schiorii care doresc sa se bucure de zapada pe partie, imbunatatindu-si performantele. Piste Rocker reprezinta 10% din lungimea schiurilor si aduce un plus de stabilitate si control.