schiuri femei ATOMIC CLOUD 11 2020, grip walk, Servotec light, Full sidewall, Light woodcore + Atomic FT 10
stoc epuizat
Reducere 80%
3 075 lei

625 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220136
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

incearca skiurile Atomic Cloud 11, vârf de gama Atomic, inzestrat cu o multitudine de tehnologii gata sa satisfaca cel mai experimentat skior. Ideale pentru schiorii avansati, acestea se descurca de minune pe pârtie si integreaza tehnologia Atomic Servotec Light ce imbunatateste stabilitatea la cobotare si accentueaza virajele.

Specializat integral pe echipament pentru schi, brand-ul Atomic are o istorie complexa, de zeci de ani, cu o experienta vasta pe piata internationala si face parte din grupul Amer Sports, specializat pe echipament montan. Cu un numar de aproximativ 600,000 de perechi de schiuri fabricate anual, ATOMIC este 100% dedicat in a oferi clientilor cea mai buna experienta pe timp de iarna, multumita tehnologiilor avansate pe care le integreaza in propriile produse. Reprezentati de nume puternice in universul zapezii, precum HIRSCHER, SHIFFRIN, BÖSCH sau CATTABRIGA-ALOSA, poti avea incredere ca iarna asta esti pe maini bune!

-Light Woodcore - structura interna a schiurilor confectionata din lemn de plop, ideala pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinata schiurilor care trebuie sa fie rezistente, dar usoare in acelasi timp.

-Titanium Stabilizer - Un strat de titan situat sub structura interna a schiurilor, rezultând intr-o buna absorbtie a socurilor si flexie de torsiune.

-Full Sidewall - pereti laterali prezenti pe toata lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicata schiurilor de inalta performanta, schiurilor de cursa si celor destinate pârtiilor batatorite.