schiuri ATOMIC REDSTER S7 2020 woodcore, grip walk, titanium + Atomic FT 12
stoc epuizat
Reducere 83%
3 850 lei

675 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220148
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Mulți schiori puternici își doresc un schi pentru pârtie și pentru cursa ocazională de slalom din timpul sezonului. Redster S7 este perfect pentru muncă.

Este o pistă Atomic performantă de top, cu o rază de slalom pentru viraje mai scurte și mai strânse. Construcția Dura Cap Sidewall, care se întinde de la bază la foaia superioară, ridică mai puține lovituri și urme pe foaia superioară și pe pereții laterali. Are, de asemenea, un Power Woodcore și este Titanium Powered pentru absorbția șocurilor și stabilitate. Rezultatul?

Aderență extraordinară pe margine, manevrabilitate lină și precisă și viteză serioasă în ziua cursei.

Detalii:

- Dura Cap Sidewall

- Power Woodcore

- Topsheet structurat

- Finalizare de bază la Cupa Mondială

- Alimentat cu titan

- Flex Trak

Dura Cap Sidewall: Perete lateral de la bază la foaia de sus, pentru transmisie controlată a puterii și aderență excelentă pe margine. Forma rotunjită a peretelui lateral Dura Cap absoarbe mai puține lovituri și zgârieturi – o caracteristică de durabilitate fantastică pentru schiurile din flotele demo și de închiriere.”

Alimentat cu titan: Un strat de titan deasupra și dedesubtul miezului creează o absorbție supremă a șocurilor, o stabilitate puternică la rulare și o flexibilitate ridicată la torsiune.

Power Woodcore: Un miez sportiv, dinamic din lemn de frasin și plop, care adaugă multă stabilitate și atenuează vibrațiile la viteză.