schiuri ATOMIC REDSTER S7 2019 woodcore, titanium + Atomic XT 12
stoc epuizat
Reducere 65%
3 850 lei

1 350 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220155
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic XT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Mulți schiori puternici își doresc un schi pentru pârtie și pentru cursa ocazională de slalom din timpul sezonului. Redster S7 este perfect pentru muncă.

Este o pistă Atomic performantă de top, cu o rază de slalom pentru viraje mai scurte și mai strânse. Construcția Dura Cap Sidewall, care se întinde de la bază la foaia superioară, ridică mai puține lovituri și urme pe foaia superioară și pe pereții laterali. Are, de asemenea, un Power Woodcore și este Titanium Powered pentru absorbția șocurilor și stabilitate. Rezultatul?

Aderență extraordinară pe margine, manevrabilitate lină și precisă și viteză serioasă în ziua cursei.

Detalii:

- Dura Cap Sidewall

- Power Woodcore

- Topsheet structurat

- Finalizare de bază la Cupa Mondială

- Alimentat cu titan

- Flex Trak

Dura Cap Sidewall: Perete lateral de la bază la foaia de sus, pentru transmisie controlată a puterii și aderență excelentă pe margine. Forma rotunjită a peretelui lateral Dura Cap absoarbe mai puține lovituri și zgârieturi – o caracteristică fantastică de durabilitate pentru schiurile din flotele de demo și de închiriere.”

Alimentat cu titan: Un strat de titan deasupra și dedesubtul miezului creează o absorbție supremă a șocurilor, o stabilitate puternică la rulare și o flexibilitate ridicată la torsiune.

Power Woodcore: Un miez sportiv, dinamic din lemn de frasin și plop, care adaugă multă stabilitate și atenuează vibrațiile la viteză.