schiuri femei ATOMIC CLOUD 7 2021 White, Piste rocker, grip walk, Bend-X + Atomic M10 ( stare TOP )
Folosit stoc epuizat
Reducere 42%
2 050 lei

1 200 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220159
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic M10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Când vine momentul să începeți închirierea și să faceți un pas către ceva creat pentru învățare rapidă și distracție mare, schiurile Atomic Cloud 7 sunt biletul dvs. Nasul balansat cu cambra sub picior asigură o manevrare ușoară și precisă, în timp ce un miez ușor reduce oboseala și o plimbare care inspiră încredere.

Tip basculant

Piste Rocker – 10% Tip Rocker / 90% Camber / Flat Tail

Contracta

Tehnologia Bend-X – O zonă specială de flexibilitate în zona de legare permite schiorilor chiar mai ușori să îndoaie schiul cu mai puțină putere și viteză, făcând inițierea virajului mai ușoară și mai sigură.

Miez

Densolite Core – Un miez de spumă agil care atenuează vibrațiile pentru schi fără efort.

Laminate

Foaia superioară structurată – O foaie superioară structurată crește masiv durabilitatea și oferă un finisaj de înaltă calitate.

Pereții laterali

Capac complet – O construcție fără perete lateral unde foaia superioară se pliază peste margini pentru o manevrare ușoară și o durabilitate superioară.

Baza

Baza atomică – Atomic utilizează baze sinterizate de înaltă densitate care sunt rapide pe orice zăpadă, pot rezista la orice și sunt ușor de întreținut.

Margini

Margini atomice – Marginile atomice sunt fabricate din oțel de cinci ori mai rezistent la uzură decât oțelul standard, pentru rezistență și aderență perfectă.