schiuri ATOMIC REDSTER X5 2019 BLUE, woodcore, grip walk, titanium + Atomic FT 10
stoc epuizat
Reducere 56%
2 725 lei

1 200 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220169
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

Seria Atomic Redster X este seria Atomic de schiuri de performanță pentru pârtie cu o rază la jumate între slalom uriaș și slalom - ceea ce le face superversatile pentru toate tipurile de piste de schi. Modelul Atomic Redster X5, pentru bărbaţi, este un entry-level, dar totuși echipat cu tehnologii de top Full Sidewall și Power Woodcore. Un model ideal dacă ești în căutarea unui schi de pistă performant, ușor de manevrat la orice viteză.

-Titanium Stabilizer - Un strat de titan situat sub structura internă a schiurilor, rezultând într-o bună absorbţie a şocurilor şi flexie de torsiune.

-Structured Topheet - Strat exterior extrem de rezistent la zgârieturi, ce protejează schiurile de deteriorarea mecanică.

-Race Rocker - Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. În mod identic, sunt modele de schiuri care au și partea din spate ridicată, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle și freeride) sau pentru o flotație îmbunătățită în zăpada proaspată (powder). Cu cât distanța de la zona de contact cu zăpada și până la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine în zăpada proaspătă. Cu cât această distanță este mai mică, cu atât schiurile vor avea o zonă mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se referă la control îmbunătățit și stabilitate în viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor în mai multe tipuri de zăpadă, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitări. Race Rocker este dedicat schiorilor experți și sportivilor de performanță și este proiectat să livreze 100% aderență, control și performanță. Race Rocker reprezinta 5% din lungimea schiului.

-Power Woodcore - structură internă a schiurilor realizată dintr-o combinație de lemn ușor de plop și frasin dur, ce conferă stabilitate și sportivitate schiurilor de înaltă performanță.

-Full Sidewall - pereţi laterali prezenţi pe toată lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicată schiurilor de înaltă performanţă, schiurilor de cursă şi celor destinate pârtiilor bătătorite.

-Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care amortizează şi absoarbe vibraţiile, astfel încât să reducă la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.