schiuri ATOMIC VANTAGE 79 Ti 2020, black/red, grip walk, full sidewall, power woodcore + Atomic FT 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 52%
3 150 lei

1 525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220181
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round / Slalom
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
156;
Parametri:
117-79-105,5 (156cm);
Radius:
14,3 (156cm);
Mijloc:
79 (156cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Atomic Vantage 79 Ti este nou în gama Vantage pentru sezonul de iarnă, având aceleași dimensiuni ca versiunea Carbon, acest schi are aceleași caracteristici, dar cu o plasă Titanium Tank în loc de Carbon, acest lucru îl face mai rigid cu amortizorul flex, mai potrivit avansat avansat. sau schiori agresivi, fără să-și piardă capacitatea de reacție și energie.

La 79 mm sub picior, acest schi este potrivit pentru o varietate de schi în interiorul stațiunii, dar păstrându-și rădăcinile ferm în categoria de performanță pe pârtie, vă oferă un nivel bun de versatilitate, fiind în același timp capabil să facă față cerințelor zăpezii proaspete și variate. teren. Puterea și controlul pe pârtie cu toată agilitatea montană este reputația acestui schi.

Dispunând de Titanium Tank Mesh de la Atomic, un strat de plasă țesătă rigidă care adaugă rezistență peste schi, reducând în același timp greutatea, în timp ce Power Woodcore și Cap Sidewall oferă o aderență solidă la margine, o margine sporită pe zăpadă tare sau pe pârtii înghețate. Cu amprenta sa de 79 mm cu talie mai subțire, face viraje pe pistă de care puteți fi mândri și vă permite să explorați ocazional și din lateral.
Construcția Prolite se combină cu Titanium Tank Mesh și Energy Backbone pentru a oferi o călătorie umedă, manevrabilă și inspirată, care vă oferă încrederea de a aborda tot ceea ce muntele vă pune în față.

Dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului pe pârtie, dar vrei totuși versatilitatea pe care o aduce un schi all mountain, atunci Atomic Vantage 79 Ti 2020 este o opțiune excelentă pentru schiorii avansați până la experți, cărora le place să sculpteze în viteză, dar nu își dorește greutatea. care vine de obicei cu schiuri de performanță pe piste/de curse. Spre deosebire de aceasta, aceasta este o construcție ușoară și ușor de fixat, care o face ușor pe picioare, astfel încât să puteți profita la maximum de timpul petrecut pe munte.

Caracteristicile includ:

All Mountain Rocker - 90% camber sub picioare oferă stabilitate și putere cu 10% rocker în nas pentru o inițiere mai ușoară a virajului, o plutire mai bună și mai puține cârlige în zăpadă moale

Cap Sidewall - Peretele lateral de sub picioare oferă aderență, în timp ce un capac în vârf și coadă reduce greutatea

Power Woodcore - Puternic și ușor, acest miez este realizat dintr-o combinație de frasin și plop, oferă o senzație sportivă cu răspuns excelent

Construcție Prolite - Aduce o rezistență excelentă într-un profil subțire și ușor

Energy Backbone - Se deplasează de-a lungul marginilor schiului pentru a aduce rezistență și putere îmbunătățite

Titanium Tank Mesh - Un strat de plasă super rigidă care adaugă o cantitate imensă de rezistență pentru a oferi o stabilitate excelentă

Produse similare

Au cumpărat și clienții