schiuri ATOMIC VANTAGE 79 Ti 2020, black/red, grip walk, full sidewall, power woodcore, energy backbone + Atomic FT 12
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 52%
3 125 lei

1 500 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220181
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 12
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
156; 163;
Parametri:
117-79-105,5 (156cm); 118,5-79-104 (163cm);
Radius:
14,3 (156cm); 15,1 (163cm);
Mijloc:
79 (156cm); 79 (163cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Putere si precizie pe pârtie, acest lucru va promite setup-ul Atomic Vantage 79 Ti , ce face parte din seria de schiuri usoare, Atomic Light. Schiurile Atomic Vantage 79 Ti sunt o alegere excelenta pentru schiorii ambitiosi fiindca acestea se comporta excelent pe pârtie si iti ofera toate conditiile pentru ca tu sa te bucuri de zapada de dimineata pâna seara.

-Prolite este o modalitate de a construi schiuri si clapari care transforma abordarea traditionala. in loc de a incepe cu o constructie standard si de a taia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. incepe cu cel mai subtire profil posibil si apoi construieste intariri in zonele cheie in care este necesara forta. Impactul acestei noi constructii? Greutatea redusa economiseste energie si face schiatul mai simplu, dar si mai precis cu un simt foarte bine reglat al zapezii de sub picioare. Totodata toata puterea este inca acolo când ai nevoie de ea pentru impinge limitele.

-Energy Backbone este o coloana asimetrica in clapar sau in marginea schiurilor ce ofera o rezistenta sporita pentru schiatul puternic si o transmisie imbunatatita a energiei laterale, pentru o aderenta mai buna in margini.

-Power Woodcore - structura interna a schiurilor realizata dintr-o combinatie de lemn usor de plop si frasin dur, ce confera stabilitate si sportivitate schiurilor de inalta performanta.

-Structured Topheet - Strat exterior extrem de rezistent la zgârieturi, ce protejeaza schiurile de deteriorarea mecanica.

-All Mountain Rocker - Rocker-ul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pâna in vârf. in mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cât distanta de la zona de contact cu zapada si pâna la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cât aceasta distanta este mai mica, cu atât schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tipuri de zapada, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitari. All Mountain Rocker este versatil, ideal pentru schiorii care doresc sa se bucure de zapada atât pe pârtie, cât si in apropierea ei, in zapada proaspata, dar nu foarte adânca. All Mountain Rocker reprezinta 15% din lungimea schiului.

Produse similare

Au cumpărat și clienții