schiuri ATOMIC SAVOR 6 2020, light woodcore, graphite core, titanium stabilizer, grip walk + Atomic L10 Lithium
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 55%
3 000 lei

1 375 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220183
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic L 10 lithium
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / Slalom uriaș / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
167;
Parametri:
104,5-72-94 (167cm);
Radius:
20 (167cm);
Mijloc:
72 (167cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

SAVOR 6 pentru aceia ce schiaza in concediu sau pentru cei ce nu au mai schiat demult si vor sa isi aminteasca miscarea. Atomic Savor 6 dispune de tehnologia Triple Sidecut ce iti permite sa alegi intre viraje clasice sau de tip carve, oricând si oricum, in timp ce miezul Graphite mentine stabilitatea si face din schiat o a doua natura. Achizitioneaza setup-ul SAVOR 6 si bucura-te de o zi reusita pe pârtie

-Light Woodcore - structura interna a schiurilor confectionata din lemn de plop, ideala pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinata schiurilor care trebuie sa fie rezistente, dar usoare in acelasi timp.

-Graphite Core - Noul miez usor, din grafit, ofera stabilitate pentru schiatul fara efort.

-Structured Topheet - Strat exterior extrem de rezistent la zgârieturi, ce protejeaza schiurile de deteriorarea mecanica.

-Active Camber - Rocker-ul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pâna in vârf. in mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cât distanta de la zona de contact cu zapada si pâna la vârf, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atât schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cât aceasta distanta este mai mica, cu atât schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu pârtia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tipuri de zapada, trecând de la pârtie spre powder, cu anumite limitari. Active Camber inseamna ca schiul ramâne in contact cu zapada maximum posibil. Acest fapt creeaza o mai buna aderenta pe pantele inghetate si face schiul super stabil.

Produse similare

Au cumpărat și clienții