schiuri femei ATOMIC VANTAGE 85 W, light woodcore, white + Atomic Warden 11
stoc epuizat
Reducere 51%
2 725 lei

1 350 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220197
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic Warden 11
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Noul Atomic Vantage 85 W este un schi all-mountain versatil și progresiv pentru femei – succesorul Vantage Supreme și alegerea perfectă dacă vă place pârtia, dar vă place să vă scufundați în pudră din când în când. Face parte din seria Vantage renovată de la Atomic, așa că este plin de funcții noi. Aceasta include Firewall, un perete lateral complet suplimentar pentru o transmisie extraordinară a puterii și aderență pe marginea pachetului dur. Miezul Light Woodcore din plop este puternic, dar ușor. Lățimea taliei de 85 mm, forma mai direcțională și All Mountain Rocker în vârf și coadă fac din Vantage 85 W o performanță de top în toate condițiile. Te vei întoarce ca un vis atât pe pârtie, cât și pe zăpada moale.

Stilul de călărie: schi all-mountain pentru pârtie, pudră și orice altceva.

Formă: vârf și coadă conice – permițând schiul solid pe zăpadă grea și controlul ușor al vitezei.

Profil: Vantage 85 are un rocker de vârf puternic și un rocker de coadă mai slab, care oferă o plutire generoasă și ajută la controlul schiului în pudră moale. Cambra medie, împreună cu presiunea mai mare pe margine, vă permit să balansați acest schi la fel de bine pe pârtii chiar și în condiții mai grele. Combinația face din acesta schiul perfect pentru toate muntele.

Flex: Flex mediu pentru performanțe bune și răspuns bun.

Construcție: Miez din lemn de plop laminat ușor pentru greutate redusă, dar stabilitate ridicată. Construcția peretelui lateral Atomic firewall folosește pereți laterali foarte groși pentru a reduce vibrațiile și pentru a permite un transfer mai bun de putere de la margini. Marginile atomice sunt realizate din oțel călit pentru longevitate și aderență perfectă.

Caracteristici

  • Miez de lemn ușor
  • Firewall
  • Plasă de rezervor de carbon
  • Foaie superioară structurată