schiuri femei ATOMIC VANTAGE 90 W CTi, blue, Light Woodcore, Carbon Tank Mesh + Atomic FFG 12
Folosit stoc epuizat
Reducere 56%
4 350 lei

1 950 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220199
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FFG 12
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Mulți schiori tânjesc după o pereche de bețe bine rotunjite. Luați Vantage 90 CTI, de exemplu. Acești bebeluși sunt ușori, dar durabili și receptivi, dar puternici datorită unei combinații inteligente de profil rocker, miezul Powerwood de la Atomic, plasă de carbon și coloana vertebrală Titanal. Rezultatul este o manipulare precisă într-un pachet mai ușor. Pentru o configurație receptivă, care se va bloca indiferent de locul în care rupeți, prindeți o pereche de schiuri Atomic Vantage 90 CTI.

-Power Woodcore 2.0 – Un miez sportiv, dinamic din lemn de frasin și plop, care adaugă multă stabilitate și atenuează vibrațiile la viteză.

-Titanium Backbone 2.0 – O inserție ultra-ușoară din titan, care merge de la mijlocul lopații până la mijlocul cozii și oferă stabilitate și umiditate excepționale.

-Carbon Tank Mesh – Exclusiv pentru Atomic, această țesătură super rigidă din carbon permite schiuri mai puternice, care cântăresc mai puțin.

-Atomic Topsheets - Ușoare și foarte rezistente (fabricate din ulei de rapiță 50%).

Foaie de sus structurată

-Atomic Firewall – schiurile din seria Vantage folosesc blocuri laterale foarte groase pentru a atenua vibrațiile și a transmite mai bine puterea în timpul tăierii.

-Bază atomică – baze sinterizate din seria 7000 care sunt rapide pe orice zăpadă, pot rezista la orice și sunt ușor de întreținut.

-Atomic Edges – Oțel întărit pentru durabilitate și aderență perfectă a marginilor.