schiuri femei ATOMIC VANTAGE 80 Ti 2020, light woodcore, prolite + Atomic FT 10
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 56%
3 450 lei

1 525 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220223
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic FT 10
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
159;
Parametri:
118,5-80-105 (159cm);
Radius:
14,9 (159cm);
Mijloc:
80 (159cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Atomic Vantage 80 Ti W este un schi intermediar, care provine de categoria All-Mountain. Pe lângă materialele folosite la construcția schiului, acesta are o plasă de titan ce îi oferă rigiditate, dar fără să îl îngreuneze. Profilul schiului este ideal pentru viraje controlate pe zăpada tare, iar peretele lateral Duracap oferă stabilitate și reduce vibrațiile, o combinație care vă permite să schiați la cel mai înalt nivel.

-Light Woodcore - structura internă a schiurilor confecţionată din lemn de plop, ideală pentru schiurile all-mountain, pentru schiurile de powder sau cele de freeride touring. Structura Light Woodcore este destinată schiurilor care trebuie să fie rezistente, dar uşoare în acelaşi timp.

-Prolite - Este o modalitate de a construi schiuri și clăpari care transformă abordarea tradițională. În loc de a începe cu o construcție standard și de a tăia din materiale pentru a reduce greutatea, Prolite face opusul. Începe cu cel mai subțire profil posibil și apoi construiește întăriri în zonele cheie în care este necesară forța. Impactul acestei noi construcții? Greutatea redusă economisește energie și face schiatul mai simplu, dar și mai precis cu un simț foarte bine reglat al zăpezii de sub picioare. Totodată toată puterea este încă acolo când ai nevoie de ea pentru împinge limitele.

-Energy Backbone - Este o coloană asimetrică în clăpar sau în marginea schiurilor ce oferă o rezistență sporită pentru schiatul puternic și o transmisie îmbunătățită a energiei laterale, pentru o aderență mai bună în margini.

Produse similare

Au cumpărat și clienții