schiuri ATOMIC REDSTER G9 FIS, Fis Norm,Servotec, Power woodcore, Titanum Powered, Full Sidewall + Atomic X 12 TL
Folosit stoc epuizat
Reducere 79%
4 850 lei

1 025 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220229
Fabricant:
ATOMIC
Legături:
Atomic X 12 TL
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom uriaș
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert

Când fiecare milisecundă este importantă.. Schiul Atomic Redster G9 FIS este conceput pentru sportivii care doresc să urce pe podium în slalom uriaș. Acestea sunt cele mai rapide și mai stabile schiuri de slalom gigant realizate vreodată de Atomic. Acest lucru se realizează datorită tehnologiei inovatoare de piste, Servotec. Numele provine din cuvântul german Servolenkung, care înseamnă „servodirecție” și descrie perfect acest model. Bara de oțel pre-tensionată și stratul de elastomer de pe vârf asigură controlul controlat al schiurilor la orice viteză pentru o mai bună agilitate în virare și stabilitate liniară. Schiurile sunt fabricate cu flancuri laterale complete și îndeplinesc cerințele Cupei Mondiale și ale competițiilor europene de schi.

-Ultra Power Woodcore - Structură internă fabricată din fag puternic și plop ușor - pentru o stabilitate supremă de anduranță și agilitate în schiurile Atomic de curse.

-Titanium Powered - Straturi de titan situate deasupra şi dedesubtul structurii interne a schiurilor, ce absorb şocurile cu eficienţă și conferă stabilitate şi o flexie mare de torsiune.

-Servotec - Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Tija Servotec pe partea superioară a schiului este sub tensiune și elastomerul conectat la el sub legături este comprimat. Când schiul se îndoaie într-o întoarcere, compresia din acest elastomer se relaxează. Își revine ca un arc care trage tija cu el. Asta sprijină flexibilitatea schiului și face direcția mai ușoară și mai rapidă - ca și servodirecția. Apoi, pe drum drept, tija și elastomerul amortizează hopurile și înghit oscilațiile negative, menținând fermitatea și stabilitatea atunci când schiezi drept, cu viteză mare.

-Full Sidewall - pereţi laterali prezenţi pe toată lungimea schiurilor, generând viraje precise. Full Sidewall este o tehnologie dedicată schiurilor de înaltă performanţă, schiurilor de cursă şi celor destinate pârtiilor bătătorite.