schiuri femei BLIZZARD ALIGHT 7.2 Ti 2020, duratec, sidewall, suspension + Marker TPX 12 ( stare TOP )
stoc epuizat
Reducere 60%
3 350 lei

1 350 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220242
Fabricant:
BLIZZARD
Legături:
Marker TPX 12
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

Femeile vor aprecia aceste schiuri Blizzard ALIGHT 7.2 W făcute special pentru ele. Sunt potrivite pentru schioare avansate și sunt perfecte atât pentru pârtiile amenajate, cât și pentru cele neamenajate. Schiurile au o structură din compozit și armătură dublă din fibră de sticlă.

-construcție de compozit IQ suspension

-armătură dublă din fibră de sticlă

-Rocker 6 mm

Tehnologii utilizate:IQ primul sistem de legături care formează omogen un complet între schi și legături. Șina de legături face parte din structura schiului. Avantajul pentru schiori este greutatea ușoară a setului, transmiterea directă și precisă de energie la marginile schiului și viraje netede.

IQ sistem de legături

Duratec:Foarte rezistent la zgârieturi, ceea ce prelungește durata de viață a suprafeței de schiat.

90% SIDE WALL:Construcția 90% Side Wall este utilizată în principal în domeniul schiatului de performanță și la modelele sportive. Marginea laterală din fenol, aproape pe toată lungimea, ajută la obținerea unei rigidități de torsiune mai mari, a unei amortizări mai bune și a unui transfer de forță mai dinamic și mai precis pe marginea schiului.

SUSPENSION:Suspension este un spoiler sport scurt, care trece prin centrul schiului în placa Power, care amortizează eficient vibrațiile – amortizare de până la 10x mai rapidă. Este o structură de poliamidă integrată în construcția schiului, care este conectată cu sistem elastic cu arc. Rezultatul este controlul mai bun, stabilitatea schiului și mai puțin efort în timpul schiatului.