schiuri femei DYNASTAR INTENSE 12 2020, active light core, powerdrive inside, grip walk + Look NX 12 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 56%
3 300 lei

1 475 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220255
Fabricant:
DYNASTAR
Legături:
Look NX 12
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Recreațional / Avansat / Expert
Lungime schi:
158;
Parametri:
121-72-106 (158cm);
Radius:
12 (158cm);
Mijloc:
72 (158cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Pentru performanțe înalte nu ai nevoie neapărat de schiuri, care se controlează greu. Schiurile Dynastar INTENSE 12 au fost concepute pentru schioare avansate. Combină tehnologii de lux cu construcție inovatoare, adaptată nevoilor femeii. Tehnologia Active Light Core și Powerdrive s-au unic și promit un flex natural, stabilitate unică, energie dinamică și stabilitate fără concurență pe muchie.

Tehnologii utilizate:

-Sandwich:Construcția sandwich folosește un nucleu lemnos în combinație cu fibră de sticlă și materiale metalice cu pereți laterali verticali de-a lungul schiului pentru precizie maximă, performanță, echilibru și stabilitate.

-Tip rocker:Tehnologia TIP ROCKER este destinată schiatului pe pârtii amenajate, care combină rockerul mediu din vârf cu înclinarea tradițională. Tehnologia face intrarea mai ușoară în viraje, ajută la absorbția ... Mai multe

-Lightness:În construcția schiurilor LIGHT, s-a aplicat experiența acumulată la producerea schiurilor de alpinism pentru a reduce greutatea fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța.

-100 % fiber:Fibra de sticlă este foarte ușoară, ajută la optimizarea flexibilității schiului și îmbunătățește stabilitatea și echilibrarea.

-Wood core:Construcție tradițională cu nucleu lemnos, care oferă excelent raport între energie, durată de viață și stabilitate.

-Powerdrive:Tehnologia POWERDRIVE se bazează pe utilizarea a trei tipuri de material pe părțile laterale, care oferă flex natural, stabilitate și contact unic cu pârtia. Tehnologia POWERDRIVE este întotdeauna adaptată tipului de schiuri și teren, indiferent dacă sunt schiuri de competiții sau schi alpinism, ceea ce oferă un control fiabil în orice condiții.

Produse similare

Au cumpărat și clienții