schiuri freestyle DYNASTAR SERIAL 80, woodcore, Cap construction, Fiberglass laminate, TWINTIP + Look Xpress 10
stoc epuizat
Reducere 50%
2 300 lei

1 150 lei

Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Nu este pe stoc
Cod:
LY220257
Fabricant:
DYNASTAR
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Twintip / Freeride / Freestyle / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat

Canturi și talpa în stare perfectă.

„(Descrierea produsului a fost tradusă automat de google translator)”<\p>

Dacă sunteți în căutarea unui twin all-mountain versatil, cu capacități park & pipe, atunci schiurile Dynastar Serial Skis sunt probabil schiurile pentru dvs.! Acest schi este instrumentul tău pentru a-ți progresa abilitățile la nivelul următor. Camberul tradițional și miezul din lemn conferă schiului o senzație de mac și plin de viață, precum și stabilitate pe o varietate de terenuri. Rockerul în vârf și coadă conferă schiului o latură jucăușă și mărește plutirea în zăpada moale.

-Twin Rocker – Rockers lungi, progresivi în vârf și coadă, cu o înălțime mai radicală. Lungimea portantă este redusă la minimum, oferind pivotului excepțional cu două vârfuri. Vârful și coada schiurilor sunt eliberate, astfel încât acestea pivotează fără efort în toate tipurile de zăpadă. Flotarea este mai ușoară și chiar posibilă în comutator. Ideal pentru schiul praf, în special pe teren împădurit. Odată întors pe pârtie, camber-ul natural al schiului și rocker-ul progresiv garantează performanțe excelente la All Mountain.

-Constructie din fibra de lemn – Tehnologia sandvici traditionala cu un miez din lemn si fibra de sticla, oferind schiului o fluiditate si o capacitate de raspuns enorma. Absența foilor de titan reduce greutatea semnificativ. Pereții laterali drepti asigură o transmitere precisă și eficientă a mișcărilor schiorului.