schiuri DYNASTAR SPEED ZONE 6, powerdrive inside, active woodcore + Look Xpress 10
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 57%
2 125 lei

925 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220263
Fabricant:
DYNASTAR
Legături:
Look Xpress 10
Pentru cine:
Unisex / Bărbați
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
151;
Parametri:
125-74-108 (151cm);
Radius:
11 (151cm);
Mijloc:
74 (151cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Dynastar SPEED ZONE 6 este proiectat pentru schiori începători și intermediari pentru viraje mai scurte pe pârtii amenajate. Aceste schiuri sunt ușor de utilizat și asigură o intrare ușoară în curbă și o manevrabilitate confortabilă. Tehnologia Powerdrive Inside, concepută de compartimentul de competiții Dynastar, este garanția unei flexii naturale și echilibrate, preciziei și stabilității sigure pe muchii, pe pârtii amenajate. Tehnologia Early Rise simplifică intrarea în viraje și asigură viraje ușoare, pline de energie.

Tehnologii utilizate:

-Active air core:Miezul care cântărește 370g are o densitate mai mică datorită poliuretanului, care ajută, de asemenea, la reducerea greutății (-70g / miez). Poliuretanul se folosește singur sau în combinație cu lemnul sau alte materiale care reduc greutatea totală și îmbunătățesc performanțele miezului.

-Powerdrive:Tehnologia POWERDRIVE se bazează pe utilizarea a trei tipuri de material pe părțile laterale, care oferă flex natural, stabilitate și contact unic cu pârtia. Tehnologia POWERDRIVE este întotdeauna adaptată tipului de schiuri și teren, indiferent dacă sunt schiuri de competiții sau schi alpinism, ceea ce oferă un control fiabil în orice condiții.

Produse similare

Au cumpărat și clienții