schiuri femei ELAN IMAGINE POWER SHIFT 2020, Profil Amphibio, Sidewall RST, Mono Ti, grip walk + Elan ELW 9 ( stare TOP )
Delivery
Folosit Pe stoc
Reducere 47%
2 400 lei

1 275 lei

Întrebare referitoare la produs ?
Adaugă la lista de dorințe
Disponibilitate:
Pe stoc
Cod:
LY220267
Fabricant:
ELAN
Legături:
Elan ELW 9.0
Pentru cine:
Femei
Tip schi:
Slalom / All mountain / All round
Tip schior:
Începător / Recreațional / Avansat
Lungime schi:
144; 158;
Parametri:
125-76-107 (144cm); 125-76-107 (158cm);
Radius:
10,2 (144cm); 13,1 (158cm);
Mijloc:
76 (144cm); 76 (158cm);

Canturi și talpa în stare perfectă.

Schiurile Elan IMAGINE PS sunt potrivite atât pentru o coborâre relaxată cu prietenii, cât și pentru o cursă intensă. Te vei bucura de aceste schiuri pe pârtie indiferent dacă desenezi pe zăpadă curbe mai largi sau mai bruște.

Tehnologii utilizate:

-RST:Tehnologie profesionistă a părților laterale. Pereți laterali verticali pentru aderență maximă a marginilor de-a lungul întregii lungimi a schiurilor și transferul direct de energie pe margine la viteze mari. Tehnologia care s-a dovedit de succes la Cupa Mondială, este alegerea potrivită pentru schiorii puternici și agresivi.

-Nucleu de lemn power:Nucleu Power compus din fâșii de lemn, legate vertical și laminate, care formează la interior un cadru rigid. Acest cadru asigură stabilitate ridicată la torsiune și manevrabilitate. Oferă o aderență mai bună la margini și flexibilitate uniformă.

-Straturi De Carbon:Straturile de carbon garantează stabilitatea de torsiune și oferă o reflecție puternică celor care doresc schiuri dinamice și energice, adecvate pentru toate tipurile de pârtii.

-Nucleul lemnos Power este format dintr-un cadru de plop, conectat vertical datorită unui strat laminat pentru stabilitate mai mare la torsiune și control excelent al schiurilor. Această construcție compozită contribuie, de asemenea, la o mai bună menținere a marginilor în zona din față și spate, ceea ce oferă flexibilitate constantă pe toată lungimea.

-Power Shell:Consolidarea construcției (cap) din partea de sus de la o margine la cealaltă, distribuie energia uniform pe toată suprafața schiului, fără ca greutatea să crească.

Produse similare

Au cumpărat și clienții